přáníčko
Kočárek už jenom tlačíš,
sunárek už neposvačíš,
plínky nejsou potřeba,
dudlíček už nehledáš.
Ty můj malej nezbedníku
dnes máš trojku na dortíku,
brzy půjdeš do školky
mezi kluky a holky.
Tak Ti přeji Dáňo milý
ať se ti v té školce líbí,
hodnou paní učitelku,
ať jste s dětmi hodně venku.
Spoustu nových kamarádů
s kterými si budeš hrát,
ať máš dětství jak se patří
ať se můžeš na svět smát.
Komentáře (3)
Komentujících (3)