já bych se taky přidala na loď... ale to bude pak všechno skoro dokonalé nebo se pletu?
31.07.2007 23:33:00 | Najlin
Toulat se snovou lodí oceány
poznat ty říše vzdálené
a potom se zase vrátit
do svojí zemičky skutečné.
27.06.2007 19:27:00 | s.e.n
pozvi mě jednou do přístavu
až zakotví tam Tvá loď snů
to za dobrou budu mít zprávu
co zbarví jednotvárnost dnů
a s nadějí tam složím hlavu,
to z mnoha dobrých důvodů
***
Jiří senior
20.06.2007 18:55:00 | j.c.
... Pokud v tomto světě ...
nedokážeme realizovat
... naléhavou vidinu štěstí ...
Nic nám nebrání,...
... abychom ji realizovali
ve svých snech ....
... v té nejskvělejší podobě ...
20.06.2007 01:22:00 | HarryHH
..kotví u stálice Aldebaran..
..u hvězdy červených růží..čeká na opozdilce.. :-)))
19.06.2007 23:54:00 | isisleo