Poděbradská novina
Anotace: ... na doplnění procedur, večer v mol, případně v dur
Poděbradská novina
pacient sedí u vína
v pohodlném fotelu
Libenského hotelu
a teď přijde perda
vedle něj sedí Gerda
on přistižen je při činu
jak procvičuje němčinu
Komentáře (1)
Komentujících (1)