Polibky..
Anotace: možná mírně matoucí název..
.
Proudem teplé vody
polibky
si z vlasů smyju
/člověk by se neměl
tak často mýt../
Teď na konci prstů
chybí mi
tvé dlaně..
Stíny tvého dechu
z kolíbky svých rukou
piju
/a dokud budeš dýchat
já chci pořád pít../
Tvé objetí
se rozpouští
ve vaně
Na rubu špuntu
chybí mi
tvé pousmání
/to když se ti vrásky
kolem očí rozkvetou/
Tak pohlaď mě
prosím
tou chybějící dlaní
/než mi z vany
ty polibky odtekou/
.
Komentáře (4)
Komentujících (4)