Snad už spíš...
Snad klidný spánek přemohl Tvé bdění,
s úsměvem na rtech teď o štěstí si sníš...
Po větru vtisknu na tvář políbení,
pohladím zlehka, ať se nevzbudíš.
Snad do snu k sobě otevřeš mi bránu,
zaklepu tiše, vejdu po špičkách;
pod roušku noci schováme se ránu,
než pošimrá Tě slunce na řasách.
Přečteno 426x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, enigman, Robin Marnolli, Dota Slunská, kikis, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)