Štěňátko
štěnátko a jeho nový den
probouzí se a vidí maminčin teplý dech
vidí šepot trávy
vidí hřejivé sluneční paprsky
vidí hladivý vítr
vidí chuť dnu
a ono ji hltá
je to malý nenasyta
nenasyta
co se právě narodil
nenasyta
kterého by hloupí člověk nazval
stále ještě slepým štěnětem
Komentáře (1)
Komentujících (1)