Dotlouklo srdce
Anotace: ... SMS v reakci na smutnou zprávu o úmrtí kamaráda zájezdáře...
Dotlouklo srdce kamaráda
naplněn je osud
neb je to na nás zrada?
V Bulharsku v Rumunsku
přece ho čekali
a že tam pojede
my všichni doufali
jako vždy dosud
snad rozhodl osud
Komentáře (1)
Komentujících (1)