máš překrásné některé z myšlenek ve svých básních(např.zabij mě něžně, //a do jemných vlasů padá déšť//) jen bych očekávala lepší zpracování...
06.09.2007 18:04:00 | ztracená
Tohle je půvabné, půvabné, půvabné... A na sto dalších superlativů.
Nevím, neoslovily mě ani tak ty verše, jako dodatek na konci každého odstavce...
26.06.2007 18:33:00 | Zuz.