Odhodlání žít
Anotace: ...věnováno lidem...
Vemte mi víru, lásku i naději
-snažte se jak chcete,
mé srdce nedostanete!
Plivejte mi do tváře,
jak psa mě zbičujte
-tělo upadne,
duše v něm však zůstane.
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
Komentáře (2)
Komentujících (2)