Už chápeš pro lidé nosí sluneční brýle?

Už chápeš pro lidé nosí sluneční brýle?

Anotace: Mám k tomu vůbec co říct?

Nacházím se
v blankytně modrých lžích
co vyšly z těch nejtemnějších očí

Nehledám se
v rozvážných krocích
spěchající doby managerů
a ztracených popelek

Občas

Poznávám se
v temných nocích
natrhaných
společně s pány Čtyřlístky

Ztrácím se
v nekonečných pláních
slunečního svitu
co se sarkastickým úsměvem na rtech
lže vám přímo do očí

....
Už chápeš proč lidé nosí sluneční brýle?
Autor mattoni.uz.neni, 19.06.2007
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tahle se mi moc líbí :)

21.06.2007 19:14:00 | ztracená

líbí

teda...

19.06.2007 17:33:00 | Najlin

líbí

Postrada to rytmus, ale neco na tom je...

19.06.2007 17:32:00 | Srdcešmik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel