Lidé
Anotace: výstižný název..přečtěte si to sami:)díky
Lidé jsou děsní tvorové
závist je to slovo, co tak dobře znají
někdy jsou horší než rány morové
v jejich hlavách jen jejich úspěch mají
nesnáším je pro jejich povahy
pro jejich slabost v životě
nedostává se jim dost odvahy
zblázní se strachy v minutě
pořád jen něco vyčítají
nějaká tajemství tají
přitom před vlastními problémy utíkají
a hlavně ubližují, někdy jen slovy co znají
myslíte si, že vás špatně odhaduji?
že vás bez důkazů odsuzuji?
ne, já přesvědčila se už mohokrát o lidech a jejich rozumu
někdy svou namyšleností všemu nasadíte korunu
prostě a jasně, zamyslete se nad svým chováním
možná že se zlepšíte, že přesvědčíte mě v budoucnu svým jednáním
Komentáře (3)
Komentujících (3)