Jeste do nebe nechod... byla by to skoda , az se tam pak setkame ... popovida me si .. moc hezke.
10.07.2007 07:26:00 | carodejka
Na peklo si nechej zajít chuť,
ráj je to místo, to si vyber,
v pekle je vysoko na teploměru rtuť,
a nebude tam žádný Liter.
V ráji můžeš pořád veršovat,
svá dílka bez obav sem vkládat.
19.06.2007 19:28:00 | frany73