Anotace: má vše.. ale jak víte, kterou část zrovna vidíte??
no... jenom vybraný společnosti, chápeš... to Favi obutím neovlivní... ;)... vám teda možná jo, no... že jste to právě Vy...
24.06.2007 21:12:00 | prostějanek
jo, ďáblík se svatozáří přivařenou k rohům... a kdyby se Favi obul, tak nám ten líc ukážeš? :-)
24.06.2007 21:11:00 | lidus
jj smějte se všichni...:DDD a pak vás zabalím do pytle, a odnesu do lesa... a tam...tam...
to si ještě rozmyslím:)
19.06.2007 21:43:00 | Favi
Psychiatra?? :D
¨
Roboti tvrdí, že je to kvůli tomu, že jsi se ZUL... ;)
19.06.2007 21:37:00 | prostějanek