Anotace: Bledé kolečko na hrotu černé plachty nespatřilo jiskry, protože sáhlo po špatné sirce .. oslizlé jen tupým plamínkem.
hm...
roboti píšou DDT... že by na tebe chtěli poslat práškovací letadlo? :-)
24.06.2007 21:18:00 | lidus
stejně se nenecháš odfouknout...
24.06.2007 11:31:00 | Trdlo
no obrat hola jedna báseň jsem spokojený :o) odcházím spokojený a vrátím se spokojený a zase spokojený přijdu a hlavně rád :o)
22.06.2007 21:28:00 | Pavel Kotrba