Brousím si mozek
Brousím si mozek,
na kousku kamínku
a nemohu se dobrousit.
Špatná paměť
mně byla dána
do vínku.
Luštím křížovky,
osmisměrky,
do hlavy tluču
su-do-ku,
odesílám tajenky.
Když ani ginko Biloba nezabrala,
tak naděje na zlepšení je malá.
Stále udržuju mozek v akci,
čekám na kladnou reakci.
Komentáře (1)
Komentujících (1)