...nechci se opakovat... zkus můj komentář k básni
"Naděje" (ni.va)
Jiří senior
26.06.2007 15:47:00 | j.c.
Když komenty vítáš víc než %, tak tu máš tedy komentík: připadá mi to trošku placatý a rýmovaný za každou cenu. Malinko kostrbatý... a taky mám dojem, že je v tom málo citu...
-----
Tak. To jsem si dovolila dost, na to, že chci, abys mně zejtra hodil do Brna. Nevysadíš mně někde na 120km? :o)))
-----
Ozvi se!
21.06.2007 20:26:00 | Hannazka