Hledání 19.06.06
Anotace: Myslím, že není co dodávat... Každý kdo to zažil, tak v tom najde to své..
Člověk stále bloudí a hledá, to co hledá je láska pochopení a něha, když už se zdá že to má, náhle přijde rána zlá.
Je to křivda, lež a zklamání to co na začátku bylo tak krásné, nemělo dlouhé trvání.
Pak přichází konec zlý a to krásné se vytrácí ze srdcí, v hlavě to však zůstává jako v létě rozkvetlá zahrada.
Vzpomínky jsou dlouhé a plné krásného, stále nám vrací někoho milého.
Občas to i zabolí, ale co s tím život je už takový a nikdo ho nezmění.
Komentáře (0)