Zpověď 5.07.06
Anotace: Jo prostě jsem narazila.
Mám ráda ty chvíle, když jsem s tebou v tvé přítomnosti se cítím bý sama sebou.
Je to krásný pocit ,,mít tě,, hladit tě a v náručí držet tě.
Ten krásný pocit však nemá dlouhé trvání, což mě do kouta zahání, do kouta stesku, snění a plakání, proto se sebe ptám, kdy se to vlastně změní?
Nenacházím žádnou odpověď a proto tuto báseň nazvu MÁ ZPOVĚĎ!!
Komentáře (0)