Tam někde
Tam někde,
mezi tím vším,
schovávají se dvě dlaně,
a jedna tvář…
Za slovem poznání,
před polibkem na dobrou noc,
u konce poslání,
v dlaních tkví růže květ…
Rety rudě zbarvené,
prý děvka, ale ne,
jen odvážná tvář,
a polibek…a polibek…
Přečteno 258x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)