Setkání
.
Dnes přišel ten den vážený
kdy střetnete se tváří v tvář,
v obličeji mám malou zář,
Ty mé rodiče spatříš..
Dáreček jim neseš malý,
abys radost udělal,
máma peče křehký moučník
říká děti pojďte dál
Místo setkání je klidné
u naší malé chaloupky,
pohled střídá slovo vlídné
káva voní do dálky
Děkuji ti zlato za to,
že jsi velkou snahu měl
a já mohla cítit radost,
když už tomu osud chtěl
.
Komentáře (4)
Komentujících (4)