Schovaný
Schoval jsem se za slunce
měl přání aby mě nikdo neviděl
ani ve slunečních brýlích od Diora
(takový ty přes celý obličej)
trochu se ze mě kouří
Schoval jsem se do iglú
trochu prostoru bez k.k.
co zbyla po jednom chlápkovi
který měl setkání s bílým medvědem
(slovo bílý bylo pošpiněno)
jsem schovaný před bouří
a vytleskávám si rytmus
mého vzteku
pálí mě dlaně
(z jiného důvodu než když
mi bylo krásných šestnáct)
ale nemůžu s tím přestat
(stejně jako když mi
bylo krásných šestnáct)
Vytleskávám vztek
a nechci být viděn
i když je mi jasné
že musíte slyšet
Bezmoc rytmických úderů
Komentáře (8)
Komentujících (7)