co chci
Anotace: já si budu dělat jen to co budu chtít!!
Mě nikdo nebude řikat co tady dělat mam
Já pudu klidně do hospody tam si pivo dám
Já klidně rozbiju tuhletu vejlohu
dam si vepřovej řízek a žádnou přílohu
a pak tam ukradnu jednu sklenici
vemu jí do ruky vyhodim na ulici
ty na mě čumíš jak ňáká mapa
já klidně přetáhnu talířem toho chlapa
Chytim ho za nohu hodim do rybníka
chytěj mě fízlové já chci svýho právníka
chcete mě dát do basy tak to benga sbohem
já nehodlam sednout si na prdel ani před bohem
Já když něco chci tak to mam mít
Já si zkrátka budu dělat jen to co budu chtít
Komentáře (0)