Reputace za ovace
Anotace: nj, bacha na všechno a všechny
Jedna blbá náhoda,
a všichni tě maj za vola.
Stačí jenom chvilička,
a už je z tebe kurvička.
Jak máme ten život těžký,
pořád hlídat ňáký resty.
Držet dobrou reputaci,
ať neblýská se na zlé časy.
Dej si pozor s kym se bavíš,
ať nečeká tě brzy pranýř.
Kamarádi zrádní hadi,
do zad by tě bodli rádi.
Musíš věřit jenom sobě,
nebo brzy shniješ v hrobě.
Komentáře (1)
Komentujících (1)