Ve snech jsem s tebou ...
Anotace: Kdy se mi vrátíš ???
První hvězda na nebi svítí,
Zavírám oči,
Náhle Tvou něžnou tvář před sebou mám,
Jakoby jsi právě vedle mě stál
A svými doteky mě hřál . . .
Smějí se na mě Tvé sladké modré oči,
Jakoby to bylo včera,
Co jsi odjížděl a říkal:
„ Poupítko miluji Tě, mám Tě rád!“
Nechci se probudit!
Chci jen a jen stále snít
A Tebe u sebe mít!
Stýská se mi!
Komentáře (1)
Komentujících (1)