Kde jsme?
Ďábel vystoupil z pekel,
díval se kolem sebe,
otáčel nechápavě hlavou,
sem a tam, sem a tam.
"To všechno já?"
Řekl si...
Poklepal si pyšně na rameno,
a kráčel světem dál...
Pokračoval nadšeně,
viděl smrt, utrpení,
byl pyšný,
a vřelo v něm vzrušení...
Avšak po čase,
poznal jeho pravou tvář,
nebyla to jeho práce,
ale naše.
On nehnul ani prstem,
a my jsme jeho práci vykonali,
zavládlo v něm zklamání,
a nejistota.
"K čemu já tu vlastně jsem?"
Řekl si.
Před tím než pistoli k ústům
přiložil si.
BUM!
Proč ! MY !
se bojíme pekla?
Kde myslíte,
že jsme?
Komentáře (2)
Komentujících (2)