V TRÁVĚ
Anotace: stává se...takový ty okamžiky...no...
Utekla
Utekla
Ráda se ztratila
do mokré trávy
Opilá
opilá
Tluče svou krizi
Na mžik zatoužila
Nebýt tak cizí
Nebýt tak cizí
Hloupá to chyba
Jen voda na trávě
ruce jí líbá
Ať se ty hlouposti
dějou jak dějou
A stébla ve tmě
se cynicky smějou
Opilá
Motá se
Musí se vrátit
Schovat se toužila
Ale ne ztratit
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, WAYWARD
Komentáře (9)
Komentujících (8)