...přes most nebo přes tapetu...není to jedno?...krásně levandulová vynahradí všechny anti-porézní mosty...
30.06.2007 15:35:00 | Ayla
Paneláková princezna.... :-( Mostění nespolečna....
Mlčím
30.06.2007 07:30:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Ach Levandulko, báseň mi vyrvaná z úst, nevím, co dodat, snad, že děkuji, asik víš co myslím, nějak takhle se cítím, řekni, proč některé věci nendou hned? Jak dlouho člověk musí čekat?
26.06.2007 11:53:00 | NikitaNikaT.
..ať se na Tvých tapetách
objeví i šmouhy dotyků...
...a nečisti je! :o)
***
Jiří senior
21.06.2007 09:42:00 | j.c.