Honba za mocí
Anotace: peníze, moc, úspěch ... pořád dokola
Svět je jedna velká lež,
kapku pravdy nenajdeš.
Za vším visí clona chtíče,
k pravdě člověk ztratil klíče.
Cílem je mít velký úspěch,
všichni mají stále na spěch.
Cestou šlapou po ostatních,
neznámých i milovaných.
V hlavě mají vymeteno,
chtějí najít nekonečno.
Slitování neznaj cestou,
nakonec se k smrti uštvou.
Komentáře (0)