Blázen
Ztracené iluze
A mrtvé panenky
v pruhovaných punčochách
v mém koutku
na mě čekají
v Mém koutku!
Jenom mém, Mém…
Ale nechci tam být sama,
Když je ticho
Mluví tam na mě Ona, Já
Nepros!
Nechce mě nechat spát
Bojí se pavouků
Těch v pruhovaných punčochách...
Komentáře (5)
Komentujících (5)