Tomášovi
Anotace: Tahle básnička je pro mého kluka....
Já vím,že ti hrozně moc ubližuju..
to,že budu hodná ti vždycky naslibuju!
Já vím,že se kvůli mě trápíš..
já vím,že máš strach,že mě navždy ztratíš..
Ty dobře víš,že má duše je neklidná,
ale snad i víš,že já sem jenom tvá!
Ty asi ještě nevíš,že mé srdce jen tobě patří..
ale já to vím,protože mé oči se rozzáří jen co tebe spatří..!
Přečteno 360x
Tipy 12
Poslední tipující: loverose91, Kakušín, NiQuS, Xindy, Azazen, HannyJanny, Rošták Domča
Komentáře (2)
Komentujících (2)