Láska trochu jinak
Anotace: Čtěte, hodoťte, komentujte, díky!
Srdce z perníku
mám místo díku.
Krabička s drobnými
v níž jsou tvoje viny.
Koukám na zrcadlo
a něco ze mě spadlo.
Byla to láska, nebo snad jen sen?
To dokáže mi pvědět jen ten,
kdo to také zažil
a v pekle lásky se smažil.
Láska je peklem
láska je vinou
co s podivnou silou
se snáží být hrdinou dní
naší doby nevšední
tak dost už je básnění
zbylo jen provinění!
Komentáře (0)