Anotace: toto je jen takový pokus o něco krátkého.Napadlo mne to při raní cestě zamračeným městem do školy.
Sbírka: Krajíc života
mně přijde,že hlavu a patu to má...;-) Je to takové originální a vůbec,líbí se mi to..
24.06.2007 12:55:00 | Haňa,dívka do nepohody