Dlouhonohej návštěvník
Anotace: jen tak z radosti
Vím
že jednou budu mít sílu
trochu se na rovnám
a ohnu se v týlu
Ruce dám nad hlavu
dlaněmi vzhůru
cítím tu záplavu
paprsků fůru
Na nebi nespatřím
čertisek rohy
a konečně uvěřím
že štěstí
to má dlouhé nohy
Komentáře (9)
Komentujících (9)