přepočítávám hvězdy,
kterým jsem kdysi dala jméno.
..tak tímhle jsi mě dostala
01.08.2007 23:46:00 | gaginas
Noo,když uvážíme v jakejch podmínkách jsi to vykoumala,není to tak špatný....Původně sem četla :Hledám anděly,kteří byli dřív mými opatrovníky,teď je to naopak...Škoda,že tam je hlídám-jinak by to byl strašně hezkej slovní obrat,nebo jak se tomu krámu nadává...
24.06.2007 22:02:00 | Fou