Anotace: netušim, jestli se vám bude líbit. Mně osobně se tahle básnička nelíbí.. Byla bych ráda za jakékoli komentáře..
přemýšlím, který Vojtěch se může objevit na literu a psát mi komment.. nicméně- ta poslední sloka.. je naťuknutím sexu, kterého se obávám a těším se na něj s tim oným zároveň.. a aby to tam nebylo tak jasně a aby to nikoho ani v nejmenším nepohoršovalo, tak je tam ta zmínka o hudbě, kterou oba žijeme..;-)
25.06.2007 23:01:00 | Barushca