Až se zítra probudíš
Anotace: už prostě nebudu ...
Až se zítra probudíš
už prostě nebudu
možná dám sbohem osudu
uteču bolesti i všemu trápení
smutek se v nicotu promění
na bíle posteli
nechci žít s bolestí
pípají přístroje
hrají si na štěstí
až se zítra probudíš
už jenom nebudu
vyluštím tajenku osudu
život je okamžik
smrt bývá věčná
na bílé posteli
milenka tiše vzlyká
poslední bolest
do srdce vniká
až se zítra probudíš
na cestě do neznáma
budu, život mě zmáhá
láska jak smrt umí být věčná
snad odpustí mi slečna
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)