promin,dostala jsem se k Tobě teprve teď:-(...znáš Coldplay??....
chjo...zase krásná...jako Ty...
mtmr:-*
06.07.2007 01:08:00 | lonely.princess
Čtu po delší době Tvé básně a nevím co říct..Levandulko...?
30.06.2007 07:29:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Zdá se, že všecí už napsali, je to hezké, líbivé ... na mne trošku smuténkové.
26.06.2007 11:51:00 | NikitaNikaT.
slyším vyhrávat
tu hořkosladkou melodii...
nese jediné
na svých akordech
- žiji!!!
:o)
prosílám hrst úsměvů,
třeba jen tak, do kapsiček...
až budeš mít někdy chuť
sáhnout si pro kapesníček...
:o*
22.06.2007 07:48:00 | Cecilka