... některé básně mi berou slova...
pomůže mi to přečíst znova ?
22.06.2007 11:26:00 | Hesiona-Essylt
Poslouchám úplně všechno..i Kačku..a čtu úplně všechno..tohle vyjímečně není Wilburt Smith-Řeka bohů:o)
Velký Usires tě vidí!!!
SOUKROMĚ TI FANDÍM FANDIM FANDIM...
22.06.2007 11:01:00 | STIMPRE
Bože...
Odkdy se slzy otírají
dělovými koulemi? Hm...
...a myslím, že tam máš malý překlep? nebo záměr?
22.06.2007 10:44:00 | Rybí_kost