Jooo, tahle básnička potvrzuje to, co píšeš v profilu: že jsi romantik! Úžasný!
09.07.2007 15:49:00 | Hannazka
:) Vidím, že psát humoristické povídky bude lepší, než se snažil čtenáře dojmout nějakou červenou knihovnou...
05.07.2007 15:10:00 | Metcheque
Když vetkáváš do jeho srdce svůj něžný cit, vyhraje bez pochyby nad každým stínem i sebevětší hrozbou...neb láska, toť nejmocnější zbraň :)
29.06.2007 08:29:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč
jako je krásná tak stejně nebezpečná. Jsou ústa z hedvábí a v zadu na ocase ostrý scimitar se pne.
vytečně má usměvavá přítelkyně.
22.06.2007 19:42:00 | černočerný