Nahoru a dolu…
Anotace: Tohle jsem napsal jako text písničky a posléze i zhudebnil.Potřeboval jsem se vykřičet z momentálních pocitů...
Dobře mě zná.
Kéž byla by jiná.
Samota zlá.
Oči se klíží,
nocí se plíží
kousavá zima.
Pod kůži se vkrádá.
Po růžích voní
Tvé náručí něžné.
V uších mi zvoní
„mám ráda“ , tak zběžné.
Chci křičet,
chci zpátky.
Do zahrad ráje.
Bylo to krátký.
Dolu a nahoru
můj život se houpá.
Chytá mě za nohu.
Chvíli štěstí,
pak dá mi pěstí
tíseň hloupá.
Láme mi záda .
Po růžích voní
Tvé náručí něžné.
V uších mi zvoní
„mám ráda“ , tak zběžné.
Chci křičet,
chci zpátky.
Do zahrad ráje.
Bylo to krátký.
Komentáře (0)