Patníky ...
Anotace: ... na naší cestě ....
.
Jedny za námi mizí ..... a druhé,
před námi vystupují z mlhy jako memento ...
Cesta od obzoru k obzoru
lemovaná patníky našich tužeb ...
Kolik z nich se nám podaří označkovat
svými tělními tekutinami ... poplatni zákonu smečky .....
Tak do toho, s odvahou a na plné pecky, ....
... ať to má šťávu ...!
Ať se nám podaří stylově označkovat
.. ten poslední ...
Označkovat ho tím nejcenějším co máme ...
.. Hromádkou šedé hmoty,
.... nositelkou naší ...
...... jedinečnosti ... ....
*
Koment JirkaSovi kterého díla jsou - i bez komentáře -skvělá
- ..- 18.6.2007 | HarryHH
*
Komentáře (6)
Komentujících (6)