nerozumim
Anotace: fakt nerozumim,a sem mimo
Vůbec Vám nerozumím,
slova drtíte
jak mravence kamenem - vždyť vím,
vůbec Vám nerozumím.
Jen krvavé dásně,
zuby odhalují své poslední zbytky krásy,
je Vám krásně?už nevnímám ty Vaše hlasy.
Radši souložím v mechoví,s myšlenkou
nadšení,
že mě nikdo
nevidí
O jehličí třu si,
vlhkou sliznici,
lepší než šuk**
servírku v pivnici - ještě že tu žádná není - je mi tak
krásně.
Akorát mi mluví
zkrvavené dásně
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (7)
Komentujících (4)