Prší...
Podívej, stromy navlékají perly
na konečky větví
květiny zdobí své šaty
chystá se veliká slavnost
Oblékni si svůj nejkrásnější úsměv
a vyzuj všechny chmury
do trávy
půjdeme bosi
Já si jen pro Tebe rozpustím vlasy
a vítr mi je rozfouká
vpleteš mi do nich kopretinu
Chytnem se za ruce a budeme se smát
všem bláhovým, co se schovali
aby jim štěstí nepadalo do vlasů
My mu nastavíme tvář
a necháme si zmáčet šaty
slzami
(smíchu)
Jenom pro nás, lásko, rozezněl se tenhle orchestr
kapek
...Zatančíme si?
Přečteno 471x
Tipy 25
Poslední tipující: mkinka, Akrij8, Robin Marnolli, Metcheque, Elisha, šuměnka, Sweet KiWi, Dota Slunská, Hazentla, Sleepwalker, ...
Komentáře (13)
Komentujících (12)