Anotace: možná je to o mě...
.. no teda douám, že to o tobě neni.. nepřeju nikomu, aby se řezal.. ani tobě ne. zkus misto každyho říznutí napsat básničku, nebo bypít hrnek dobrýho čaje( pu-erh, maté, gun powder.. je jich moc a moc) ..jen se prosimtě neřezej.. ju?
27.06.2007 22:16:00 | niemante