Poslední tanec

Poslední tanec

Anotace: ...tančím rád...

Muž a žena,
manželé, rádi spolu tančí,
ulicemi spolu kráčí,
obdivují staré chrámy,
navštěvují parky překrásné.

Ve městě lásky,
kde každý vztah prý ožívá,
oni tak blízko sobě,
každý to své zklamání prožívá.
Dotýkají se konečky prstů,
myšlenkami však plují
každý jinou krajinou.
Ona kráčí po měsíci
a on možná ještě dále.

Tak proč Ti dva
na tu dovolenou spolu jeli?
Přátelství, důvěra, úcta,
upřímnost a tolerance,
pojí nyní jejich dlouhý vztah.
Ale kde je víra, vůle
v budoucnost jejich cesty...

Že by to bylo jejich
poslední tango v Paříži....?
Autor vapiti, 22.06.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také jsem se divila tomu odjezdu na dovolenou za dané situace... Ale i poslední tango může být nezapomenutelné...

29.07.2007 16:53:00 | Levandule

Take si to myslim.Z

24.06.2007 00:26:00 | carodejka

Tak doufám,že to poslední tango nebude a že tu dovolenou si ty dva náramně užijí a ve zdraví se vrátí domů... ;-)

23.06.2007 20:20:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí