Dvě pro zasmání
Anděl
Moje žena to je anděl,
poletuje v nebíčku
Já teď bručím na Pankráci,
vzal jsem na ni žehličku
Pás cudnosti
Manžel můj vyniká zručností,
vyrobil pro mě pás cudnosti
Pak klíč si k němu vykoval,
jen moc špatně ho uschoval
Já jsem ho našla zakrátko,
tak pospěš moje cukrátko
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (7)
Komentujících (7)