Život je onou cestou cest
Utápějíc se ve smaragdově zelených šroubcích
toho složitého mechanismu,
počítajíc trny na růžích
s hrnečkem obav
došla jsi k poznání
v podobě měsíčního svitu
a třpytu hvězd,
že život, ačkoliv je ztracen
je onou cestou cest.
S dětským smíchem
z kterého jste společně vyrostli
hledáš padající sníh
a něžně vrávoravé pohyby listů stromů
...Neboj
Už brzo půjdeme domů...
Komentáře (2)
Komentujících (2)