Gumová kráska
Anotace: Tohle je odezva na Beanovu Naši společnou kamarádku - ten smíchem poprskaný monitor už mám zase utřený.
Žasnul jsem, jak to ten Bean se ženami umí,
než na konci básně sdělil, že tahle je z gumy.
Hlídej tlak, ať nepřefoukneš blahem krásku svoji.
povolí šev, zasyčí ti - a láska je v loji.
I když třeba budeš mhouřit svoje očka slastí,
pro jistotu měj vždy s sebou kousek leukoplasssssti.
Komentáře (2)
Komentujících (2)