Anotace: Nemůžu sem psát,pro koho je to jmenovitě,ani byste se sem asi nevešli,ale jen tak namátkou: pro Takovou,Beana,JasminDeParis,JirkuS,Zdenku,Hančí,Cecilku,Maspalomas a mnohé další,kteří mi svými verši něco dali...
a ještě koukám, že s´mi dle mých slov už tehdy rozuměl
/ jsem z toho blázen /
proč na tohle jsem zcela zapomněla?
proč jinudy jsi vlastně šel
a proč já šla, když blízko jsem Tě měla?
27.11.2010 06:09:00 | šuměnka
Tady už jsme se taky znali?
bože, od kdy já tě to vlastně znám?
jo..a poezii Ad Acta, tu taky někde mezi mými mám!
27.11.2010 06:07:00 | šuměnka
..myslím..že mi rozumíš přesně jak je třeba :o))
já díky..dej vědět..až zas někde budete..a pozdravuj drahou polovičku..líbám
14.11.2005 14:53:00 | šuměnka