Ateliér a akt na stěnu

Ateliér a akt na stěnu

Anotace: :-)

Polož se tady udělej si pohodlí, neboj se bude to, jak jsme se dohodli.
Lehneš si na lože úplně nahá a on ještě k tobě přistoupí, tu hlavu zvedni a ramena taky.
Takhle snad budu dokonalá? Musím se smát!
Ležíš v ateliéru a před sebou vidíš jen pohyby a tahy štětce, jak se umělci rosí čelo,
když snaží se zachytit tvé tělo.

Jen tak ležíš sleduješ ty ruce a představuješ si,
jak místo držení štětce přejíždí tvé obrysy,
jak něžně se tě dotýká a skoro vůbec nedýchá.
Slyšíš buší mu srdce…
Jeho ruce pomalu obtáhly tvůj obličej ramena i ruce,
zastavily se pak na šíji a mistr neodolal - ruce ústa přizvaly, laská tvůj krk a sjíždí níž,
páteř se mu uvolňuje mezi prsty
a Ty téměř slastí křičíš pojď ještě blíž!
Jemně šahá na tvá ňadra, doteky střídají polibky.
Sama si snažíš nalhat, že tohle nemáš ráda,
teď zrovna masíruje Ti záda.
Pak mistr změní tah jde přes pupík níž,
dech se ti zastaví a srdce buší,
němá si rozkoší a on to tuší!
Umělec pomalu dokončuje své dílo, ty ležíš vyčerpaná
inu to se ti přece líbilo.

A co teď :-) ?
Máme domalováno, obraz přijde na stěnu a myšlenka zůstane v hlavě!
Jinak můžeme taky svléct umělce a zahrát si na malířky!
Autor NDDM, 23.06.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí